Bronckhorster – Angus Triple

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Deze hoppige, soepele maar echter verraderlijke Tripel, is er eentje van de oudere garde. Een volle smaak waar je vooral eerst de bitters proeft. De smaak eindigt rond en soepel.

2.95

Uitverkocht

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Brouwer Steve Gammage is geboren in Richmond UK in de provincie Yorkshire. Tijdens één van zijn vele reizen ontmoet hij Yvonne. Hij trouwt met haar en richt een eigen schildersbedrijf op. Op zijn vijftigste besluit hij het leven over een andere boeg te gooien. Hij stopt met zijn schildersbedrijf en start een bierbrouwerij in een inmiddels aangekochte boerderij in Rha, een gehucht vlakbij Bronkhorst. In 2010 gaat Brouwerij Rodenburg van start, vernoemd naar het voormalige paardenbedrijf “Rodenburg” dat gevestigd was in de boerderij. Op 3 km afstand van de brouwerij bevindt zich het plaatsje Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. En dan ook nog gelegen in de gemeente Bronckhorst! Met die naam wordt daarom een verbondenheid gevoeld, die tot uitdrukking komt in de nieuwe naam: “Bronckhorster Brewing Company”. Wilt u weten welke soorten er op het moment in ons assortiment staan? Kijk dan in onze Untappdlijst.
SKU 6179efefc4b1 Categorieën , ,
Winkelwagen