Alvinne - Land van Mortagne - Niet leverbaar!

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Land van Mortagne is een zwaar lichtbruin degustatiebier bijna 13°alc, behorend tot de quadrupel stijl. Het is zoetig van smaak en leent zich uitstekend voor rijping op houten vaten.

Meer informatie

Brouwerij Alvinne is gevestigd in Moen, België en bestaat sinds 2004. De opslag bestaat uit 10 lagertanks voor jong bier en fruitlagering, 5 foeders en 100 wijnvaten. Alvinne  brouwt zure bieren van wereldklasse. Een constante kwaliteit is hierbij key. De Alvinne touch verkrijgen ze dankzij onze eigen, unieke Morpheusgist, afkomstig uit de wilde natuur en bepaalt in grote mate de smaak van het bier en dus onze authenticiteit. De zure fruitbieren bevatten enkel echt fruit! Bij ons geen siropen of concentraten. Sommige bieren bevatten zeldzame, unieke bessen die u wellicht nog nooit in bier geproefd hebt! Daarom zijn producties beperkt of seizoensgebonden. Ook brouwen ze een compleet assortiment niet zure, traditionele bieren! Wilt u weten of we nog meer bieren van Alvinne er op het moment in ons assortiment staan? Kijk dan in onze Untappdlijst.
Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
SKU 6cde7cfb2c4b Categorieën , ,
Winkelwagen