Adriaen Brouwer – Bioblond

Alcoholpercentage

Bijzonderheden

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

GEUR:: Frisse en zuivere neus, impressies van mout en gist (vers broodkruim), lichte kruidige (kruidnagel en peper) toets en vleugje fruit (banaan en peer).

SMAAK: Speels mondgevoel, prikkelende pareling, mooie moutbasis met wederom kruidige toetsen, een lichte minerale hint, droge afdronk met een goede bitterheid die doet verlangen naar een volgende slok.

2.10

Meer informatie

Met de naam Adriaen Brouwer sloeg Brouwerij Roman twee vliegen in één klap. De link met Oudenaarde hoef je niet ver te zoeken. Adriaen Brouwer werd immers in 1605 in Oudenaarde geboren en enkele van zijn bekendste schilderijen, die de vijf zintuigen (smaak, gehoor, gezicht, reuk en gevoel) uitbeelden, kunt u in het Oudenaardse stadhuis bewonderen. Hij kende een bewogen leven, waarin zijn vrije zeden, zijn avontuurlijk karakter en zijn belangstelling voor de zelfkant van het leven centraal stonden … en daarin kon bier natuurlijk niet ontbreken. Alleen al het feit dat de jaarlijkse bierfeesten naar hem genoemd zijn, er een Adriaen Brouwer-fietsroute bestaat en u op de markt van Oudenaarde een bruintje kunt drinken in het café Adriaen Brouwer, maakt deze volkse kunstenaar onlosmakelijk verbonden met de hoofdstad van de Vlaamse Ardennen.
Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
SKU 240fe36bcdca Categorieën , ,
Winkelwagen