1551 - Couillard

3+1 gratis

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

De Couillard is zeker een ander witbier. In het begin valt gelijk het zuurtje op wat langzaam wat weg vloeit. Daarnaast heeft hij mooie tonen van zoete sinaasappel en koriander. Het is een zeer fris naar een sour neigend witbier. Zeker een goede en gevaarlijke doordrinkender met maar 4.5%. Drink hem lekker uit de fles of uit een hoog glas.

2.95

Andere suggesties…

Meer informatie

1551 verwijst naar de late middeleeuwen. De tijd van aandacht voor ambacht. Maar ook van passie, strijd en een ho(o)p plezier. In het jaar dat Gerard Drost met zijn brouwerij begon, bestond zijn schildersbedrijf 15 jaar en werd zelf 51. Vandaar 1551, een goed jaar. Het logo is gebaseerd op een ridderschild. Door het beschilderen van deze schilden is het schildersvak ontstaan. Omdat de meeste ridders uit Engeland kwamen is er gekozen voor de Old English tekst op de fles en de cijfers in het logo. 1551 is een tot de verbeelding sprekende tijd en schilderachtig lekker bier dat slok voor slok tot leven komt.
Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Winkelwagen