1551 – Balista

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Een ambachtelijk ongefilterd gebrouwen blond bier met een verfrissende hopsmaak, een licht zoete ondertoon van sinaasappel en koriander. Het frisse karakter maakt het een geschikt speciaalbier bij kip- en visgerechten, pasta’s en salades.

2.95

Meer informatie

1551 verwijst naar de late middeleeuwen. De tijd van aandacht voor ambacht. Maar ook van passie, strijd en een ho(o)p plezier. In het jaar dat Gerard Drost met zijn brouwerij begon, bestond zijn schildersbedrijf 15 jaar en werd zelf 51. Vandaar 1551, een goed jaar. Het logo is gebaseerd op een ridderschild. Door het beschilderen van deze schilden is het schildersvak ontstaan. Omdat de meeste ridders uit Engeland kwamen is er gekozen voor de Old English tekst op de fles en de cijfers in het logo. 1551 is een tot de verbeelding sprekende tijd en schilderachtig lekker bier dat slok voor slok tot leven komt.
Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
SKU eeba8afe8c60 Categorieën , ,
Winkelwagen