Zoek uw product:  Geavanceerd zoeken


Gordon Finest Gold (10%)

Brouwerij:
Land van herkomst:
Type:
Inhoud:

Gordon
Schotland
Ale
33cl

Smaakomschrijving:
Gordon Finest Gold is een helder en zwaar bier uit Schotland, aangenaam van smaak. gebrouwen tussen de wilde meren en oude kastelen.
Sinds 1992 brengt de Gordon Finest Gold een ware goldrush teweeg. Deze weergaloze sterke pils met zijn typische Schotse karakter heeft dezelfde waarden als de clan waarnaar hij werd genoemd: de trots over zijn herkomst. de kracht van zijn typische en sterke smaak en verheven raffinement.
Zijn frisbittere karakter wordt geaccentueerd met een hoog alcoholgehalte en heldere mout, die de fluweelzachte smaak in de afdronk verrijken met een heerlijke streling.


€2,15Over de brouwerij / het merk, Gordon:
De Gordon Finest Beers staan voor verleidingskracht en overredingskracht in één. Het assortiment dankt zijn naam aan de Gordon-clan, die zijn sporen naliet in de geschiedenis. Met name Adam Gordon onderscheidde zich in de 13e eeuw aan de zijden van de heilige Lodewijk. Enkele jaren later ontving deze onversaagde Anglo-Normandiër uit handen van Koning Robert I, "The Bruce” en vader van de Schotse onafhankelijkheid, een landgoed gelegen in Aberdeenshire.

Als eerbetoon aan deze clan, een van de belangrijkste en beroemdste ter wereld, ontwikkelen John Martin en zijn afstammeling Anthony R. Martin al sinds het begin van de 20e eeuw de exclusieve recepten voor de Gordon Finest Beers.

De Schotse origine en het hoge alcoholgehalte verlenen deze bieren een zachte smaak, maar tegelijkertijd ook een explosief karakter. De nobele distel (embleem van herkomst) en de tartan (blazoen van de clan) maken van Gordon® een iconisch merk.
Contactgegevens

Dr. Slotemaker de Bruïneplein 1
3904 CX Veenendaal
Tel: 0318 - 511 050

Openingstijden

Ma 11:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 20:00
Za 08:30 - 17:00
Zo gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: